VAHVA. LUOTETTAVA. HUIPPU. 

SINUN KUMPPANI RAKENNUSPROJEKTISSA.

​JULKISIVURAPPAUKSET,

TASOITE- JA MAALAUSTYÖT

Toteutamme rappaus- ja julkisivupinnoitustyöt sekä sisäpuoliset tasoite- ja maalaustyöt uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin perinteitä kunnioittaen ja luotettavasti, mutta raikkaalla ja nuorekkaalla otteella. Saattaa kuulostaa kliseiltä ja korulauseilta, mutta meille ne eivät ole. Autamme sinua värien valinnassa sekä pinnan muodon ja pintamateriaalin valinnassa.

Toimimme kattavasti Keski-Suomen ja Etelä-Suomen alueella, mutta emme pelkää ottaa vastaan kohteita muilta alueilta.

Kun etsit oikeaa ja luotettava urakoitsijaa ja haaveilet pitkäikäisestä ja katseenkestävästä rappauksesta tai sisäseinistä kohteeseesi, ota yhteyttä. Annamme mielellämme tarjouksen ja voit huoletta kääntyä puoleemme.

 

SISUSTUS-, REMONTOINTI- 

JA RAKENNUSTYÖT

Palvelumme kattavat niin pienet kuin suuret talonrakennus, remontointi- ja sisustustyöt aina uudiskohteen perustuksista loppusiivoukseen ja remonttikohteen seinän maalauksesta aina laajaan huoneisto- tai liiketilan remonttiin.

Yhteistyöverkoston kautta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisen kokonaispaketin tai vain haluamanne osan rakennusprojektista. Toimitamme tarvittaessa myös rakennusmateriaalit aina harkoista led-valaistukseen ja sisustuskalusteisiin.

Myös kaikki LVIS-työt onnistuvat kauttamme.

 

SEURAA MEITÄ INSTAGRAMISSA

SP RAPPARIT OY - Rappaukset | Tasoitetyöt | Maalaukset | Rakentaminen
y-tunnus 2284699-8  | sprapparit(at)sprapparit.fi

 

PALVELUITAMME​

Rappaus- ja tasoitetyöt - Maalaukset ja tapetoinnit - Uudisrakentaminen - Saneeraukset ja remontointi - Saunat, kylpyhuoneet, wc:t, keittiöt, lattiat, kalusteasennukset - Liikehuoneistojen saneeraus - Muuraus-, raudoitus ja betonivalut - Terassit, aidat ja piharakennukset - Suurelementtiasennukset

As. Oy Jyväskylän Voikonkatu 9

Julkisivujen rappaustyöt